OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH

Klauzula informacyjna dla Klientów Centrum Kultury – Biblioteki i Sportu w Lelisie dotycząca ochrony danych osobowych

Administratorem danych osobowych zbieranych w ramach wykonywania zadań publicznych w CK-BiS Lelis jest Dyrektor, z siedzibą w Lelisie ul. Szkolna 48, 07-402 Lelis.

Kontakt do Administratora:

Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w CK-BiS Lelis: Barbara Sęk, tel. 29 7611077, e-mail: iod@ckbislelis.pl

Zbierane dane osobowe są przetwarzane zgodnie z:

  •  Rozporządzenia parlamentu europejskiego i rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych);
  • Ustawą z dnia z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2018 r., poz. 1000),

w celu realizacji przez Urząd Gminy Lelis  obowiązków wynikających z przepisów prawa.

Dane osobowe nie będą udostępniane podmiotom innym, niż upoważnione na podstawie przepisów prawa.

Państwa dane osobowe przechowywane będą w czasie określonym przepisami prawa.

Każda osoba, której dane dotyczą ma prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania oraz prawo do cofnięcia zgody.

Każdej osobie przysługuje prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych.

POLECAMY

WIEŚCI GMINNE

KALENDARZ WYDARZEŃ

KONTAKT

< Październik 2020 >
pon wt śr czw pt sob nie
      1 2 3 4KURPIOWSKIE GRANIE o 12:00
XXIV REGIONALNY PRZEGLĄD HARMONISTÓW i SKRZYPKÓW LUDOWYCH
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

 

Centrum Kultury – Biblioteki
i Sportu w Lelisie

ul. Szkolna 48
07-402 Lelis

tel. 29 7611077
e-mail: ckbis.lelis@onet.pl

WIEŚCI GMINNE

KALENDARZ WYDARZEŃ

< Październik 2020 >
pon wt śr czw pt sob nie
      1 2 3 4KURPIOWSKIE GRANIE o 12:00
XXIV REGIONALNY PRZEGLĄD HARMONISTÓW i SKRZYPKÓW LUDOWYCH
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

KONTAKT

Centrum Kultury – Biblioteki
i Sportu w Lelisie

ul. Szkolna 48
07-402 Lelis

tel. 29 7611077
e-mail: ckbis.lelis@onet.pl

Copyright © 2017-2020 Centrum Kultury – Biblioteki i Sportu w Lelisie.